activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


vrijdag 1 januari 2010

nieuwsbrief april 2011

Beste belangstellende van het Landje van De Boer,


We hebben twee zeer succesvolle werkdagen achter de rug, die het aanzien van het Landje weer ingrijpend hebben veranderd. Op 19 maart zijn er met man en macht bomen geplant. Een week later is onder leiding van Piet Hein Spierings her en der wilgenvlechtwerk verschenen. (zie ook: http://landje-van-de-boer.blogspot.com/).

Op zaterdag 23 april hebben we weer een nieuw project op de rol staan: onder leiding van Wiert Nieuman, dé rotsplantenspecialist in Nederland en voormalig hortulanus van de botanische tuinen in Utrecht, gaan we een kruidig en bloemig stapelmuurtje maken. We leren stenen met handen te breken en de bedoeling is dat daarmee een soort begroeid bouwwerk ontstaat vol grappige en geurige plantjes waar aan gefrummeld mag worden en waartussen gezeten kan worden. Een soort geurbank. We beginnen om tien uur. We gaan door tot een uur of vier. Wij zorgen voor koffie, koek en thee. Graag zelf een lunchpakketje meebrengen. Aanmelden kan via: stapelenmetwiert@landjevandeboer.nl. Check bij straf weer de blog of de werkdag doorgaat.

Er liggen overigens nog wilgentenen op het Landje die over zijn na de vlechtworkshop. Wie, met de (klein)kinderen bijvoorbeeld, op de valreep voor Pasen daarvan nog een eiermandje (of iets anders natuurlijk) wil vlechten, is ook welkom op deze dag.

Elke vrijdag vanaf half tien tot een uur of half een werken we aan het onderhoud in de tuin. Aanmelden niet nodig. Wie gewoon eens aan wil waaien om te zien hoe het Landje erbij ligt of om zijn adoptieboom te bekijken, kan ook terecht op vrijdagochtend. Dan is het hek altijd open.

Tot ziens op het Landje!

Anneke, Elbrich en Leontine



Vriend worden van het Landje kan door een donatie van 50 € (of meer) op rekening 1401 62 747 ten name van Stichting Landje van De Boer. Stichting Landje van De Boer is door de fiscus erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Donaties aan de Stichting zijn fiscaal aftrekbaar.



Het Landje van De Boer is uitsluitend bereikbaar per fiets of te voet. Wie met de auto komt, kan het beste parkeren op het parkeerterrein aan de noordzijde van het gemeentehuis van Bloemendaal en dan aan de overkant van de Bloemendaalseweg het paadje naar het Landje aflopen.



Als je geen prijs meer stelt op email van het Landje van De Boer, kun je dat aangeven door te antwoorden met ‘afmelden’ in het onderwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten