activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


maandag 22 maart 2010

appeltaart, appels en cider

De aanplant van de boomgaard, waar we de hele lange winter verlangend naar hebben uitgekeken, was wel een feestje waard! Ruby zorgde voor een luxe appeltaart en zo mogelijk nog luxeuzere peren-citroencurdtaart, en het organiserend comité had voor een plaat ouderwetse appeltaart (uit 'Etna overgeheimen', een standaardwerk uit de jaran vijftig) gezorgd.
Het weer was goed genoeg om heerlijk buiten te vertoeven, het ontwerp voor het Landje van de tuinarchitecten Ton Vissers en Janine ten Horn te ontvouwen en bij te babbelen over 'het Landje tot nu toe' en 'het Landje in de toekomst'.
Een voorschotje op de toekomst, met name met betrekking tot de boomgaard, werd ingebracht door Han de Kroon, die een doos Elstars mee had genomen. Rob Ouwerkerk had om de feestvreugde te verhogen nog een verder stadium van appels meegenomen: appelcider! Daarmee hebben we geklonken op de toekomst en het uitkomen op de droom die ons met het Landje voor ogen staat!