activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


maandag 13 juni 2011

open dag op eerste pinksterdag


De weergoden waren ons goedgezind en op eerste pinksterdag was het een heerlijke zoete inval op het Landje. Dat de koffie van Gijs er altijd ingaat, dat wisten we. En zoete koek ging er natuurlijk in als ... Het thema was rabarber: appelrabarbercrumble (klik hier voor het recept) en rabarberlimonade volgens geheim recept van Herberts oma.
Voor het eerst was er plantgoed te koop op het Landje, en ook dat bleek een schot in de roos. Weken van voorbereiding (zaaien, verspenen) en liefdevolle verzorging gingen eraan vooraf. Hermien had zich over dit experiment ontfermd en op de dag zelve gaf zij nog uitgebreide adviezen mee, zodat het plantgoed optimale kans van slagen krijgt. Een rasecht 'juffertje in het groen'!
Ook de kant en klare boeketjes van geurige latyrus vonden grif aftrek. Het was al met al een heerlijke dag van kennismaken en weerzien, van genieten en onthaasten, van inspiratie en uitwisseling. Voor herhaling vatbaar!