activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


vrijdag 1 januari 2010

nieuwsbrief 11 juni 2011

Beste belangstellende van het Landje van De Boer,


Een vooruitblik op de activiteiten de komende tijd:

Op vrijdag 17 juni houden we een werkavond met picknick vooraf. Het idee is dat ieder wat mee te eten meeneemt en dat we samen onze meegebrachte happen opeten om een uur of 6. Om 7 uur gaan we aan het werk in de tuin. We kunnen alle handen gebruiken. Meewerken zonder picknicken kan natuurlijk ook! Graag aanmelden voor de werkavond via: werkavond@landjevandeboer.nl. Check bij extreem weer de blog of het doorgaat.

Summer supper! Op zaterdag 25 juni om zeven uur aanschuiven in de boomgaard voor een dagvers, of zelfs minuutvers maaltje. De koks van restaurant Fleurie (http://www.restaurantfleurie.nl/) koken met ingrediënten uit de tuin: sla en knoflook, fuki en wie weet de eerste kapucijners! 30 € pp, exclusief andere drank dan thee (appelsap, bier en wellicht ook wijn zijn te koop aan de bar; zelf meebrengen mag). Vrienden van het Landje van De Boer krijgen 25 % korting voor 2 personen. Reserveren via summersupper@landjevandeboer.nl. Het Summer Supper gaat door, weer of geen weer!

Op zondag 3 juli is het werkdag van 10 tot 16.00 uur. Dit keer staat schilderwerk op het programma. De kapschuur zetten we in de Zweedse lijnolieverf. De betonnen erfafscheiding nemen we ook onder handen. Ook voor wie niet wil schilderen is er genoeg te doen in de tuin! Voor koffie, thee en koek wordt gezorgd. Zelf picknick meebrengen en graag aanmelden via werkdag@landjevandeboer.nl. Check bij heftig weer de blog of de werkdag doorgaat.

We willen genieten van die mooie lange avonden, dus op zaterdag 9 juli houden we weer een werkavond met picknick vooraf. Het idee is dat ieder wat mee te eten meeneemt en dat we samen onze meegebrachte happen opeten om een uur of 6. Om 7 uur gaan we aan het werk in de tuin. We kunnen alle handen gebruiken. Graag aanmelden voor de werkavond via: werkavond@landjevandeboer.nl. Check bij straf weer de blog of het doorgaat.

Het watercorvee gaat voorlopig door: maandag en woensdagavond pompen en gieteren om 20.00 uur op het Landje. Aanmelden niet nodig. Check bij twijfel de blog!

Elke vrijdag vanaf 9.30 uur tot een uur of 12.30 werken we aan het onderhoud in de tuin. Aanmelden niet nodig. Wie gewoon eens aan wil waaien om te zien hoe het Landje erbij ligt of om zijn adoptieboom te bekijken, kan ook terecht op vrijdagochtend. Dan is het hek altijd open. Een kleine impressie van de vrijdagochtend vind je op: http://landje-van-de-boer.blogspot.com/2011/06/de-wekelijkde-wiedochtend.html.



Tot ziens op het Landje!



Anneke, Elbrich en Leontine



Vriend worden van het Landje kan door een donatie van 50 € (of meer) op rekening 1401 62 747 ten name van Stichting Landje van De Boer. Stichting Landje van De Boer is door de fiscus erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Donaties aan de Stichting zijn fiscaal aftrekbaar.



Het Landje van De Boer is uitsluitend bereikbaar per fiets of te voet. Wie met de auto komt, kan het beste parkeren op het parkeerterrein aan de noordzijde van het gemeentehuis van Bloemendaal en dan aan de overkant van de Bloemendaalseweg het paadje naar het Landje aflopen.



Als je geen prijs meer stelt op email van het Landje van De Boer, kun je dat aangeven door te antwoorden met ‘afmelden’ in het onderwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten