activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


maandag 3 mei 2010

bessen op koninginnedag

Onder een stralend oranje zonnetje waren we op 30 april aan het werk. We hebben drie kleuren bessen aangeplant: rood, wit en ... zwart! blauwe bessen hebben we trouwens ook, maar die staan al in hun bedje in de schaduw. Dit keer waren de zonminnende bessen aan de beurt.
Ook werd er druk gespit en geharkt om de bedden voor te bereiden voor de workshop 'zaaien met Jaap', aanstaande zaterdag 8 mei. Ook was het heerlijke geluid van de grasmaaier te horen in de boomgaard, en waaide vervolgens die heerlijke geur van pas gemaaid gras onze neus in. De appelbomen staan vol in knop en we verwachten ze met een paar dagen in volle bloei! Ook hoort schoffelen nu tot de nieuwe taken tijdens de werkdagen.
Een officieel kinderprogramma was er niet, maar een berg stenen is minstens zo leuk als een ballenbak. Toch zien we stiekem wel uit naar het moment dat die berg stenen niet op elkaar gestapeld ligt, maar naast elkaar.
Bij de nazit genoten van iets dat 'walnotenwijn' heette, gemaakt volgens recept van Heike's Franse buurvrouw. Het was niet oranje, en ook niet bitter, maar wel een perfecte bekroning van deze koninginnedag!