activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


vrijdag 1 januari 2010

nieuwsbrief 14 mei 2011

Beste belangstellende van het Landje van De Boer,

Wat is er hard gewerkt onder de hete zon op 7 mei! Kratten vol vaste planten - met dank aan de plantenbedrijven van Marco van Noort en Leon Hereijgers - zijn gedompeld en hebben onder strakke regie van Riet en Leontine hun plekje gekregen in de borders. De moestuin is voor een groot deel ingezaaid onder deskundige leiding van hovenier Jaap Kuijpers. Laat het nu maar regenen! Liefst ’s nachts natuurlijk, en liefst een buitje met een ‘fijne broes’. Anders spoelen de zaadjes weg uit hun overzichtelijke rijtjes. (zie ook: http://landje-van-de-boer.blogspot.com/).

Aangezien het overdag snel te heet is om in de tuin te werken en de avonden al zo heerlijk zijn, plannen we vanaf nu een aantal werkavonden. Op zaterdag 21 mei en vrijdag 27 mei gaan we vanaf 19 uur aan de slag in de tuin, voor alle voorkomende werkzaamheden. Graag aanmelden met aantal personen en datum via: werkavond@landjevandeboer.nl.

Op deze avonden is het Landje vanaf zes uur open en wie wil kan aanschuiven aan de lange tafels tussen de appelbomen voor een picknick. Zelf picknick meebrengen! Voor thee, koffie en koek wordt gezorgd.

Elke vrijdag vanaf 9.30 uur tot een uur of 12.30 werken we aan het onderhoud in de tuin. Aanmelden niet nodig. Wie gewoon eens aan wil waaien om te zien hoe het Landje erbij ligt of om zijn adoptieboom te bekijken, kan ook terecht op vrijdagochtend. Dan is het hek altijd open.

Tot ziens op het Landje!

Anneke, Elbrich en Leontine



Vriend worden van het Landje kan door een donatie van 50 € (of meer) op rekening 1401 62 747 ten name van Stichting Landje van De Boer. Stichting Landje van De Boer is door de fiscus erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Donaties aan de Stichting zijn fiscaal aftrekbaar.



Het Landje van De Boer is uitsluitend bereikbaar per fiets of te voet. Wie met de auto komt, kan het beste parkeren op het parkeerterrein aan de noordzijde van het gemeentehuis van Bloemendaal en dan aan de overkant van de Bloemendaalseweg het paadje naar het Landje aflopen.



Als je geen prijs meer stelt op email van het Landje van De Boer, kun je dat aangeven door te antwoorden met ‘afmelden’ in het onderwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten