activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


dinsdag 15 mei 2012

Oosterhoutcollege op het Landje


Klokslag tien stonden ze klaar om aan de slag voor hun maatschappelijke stage op het Landje, kompleet met tuinbroek en werkschoenen, de leerlingen van klas 2b van het Oosterhoutcollege. Amber, Bente, Fevzi, Gino, Dr. Hady, Max, Mike, Nadien, Nathalie, Pia en Roy deinsden niet terug voor een best wel pittige klus: een geul graven voor een drainagebuis.
En dat door een stuk grond vol taai en hardnekkig onkruid...
En dat wel 25 meter lang...
Maar er werd doorgebuffeld en nog voor de lunch was de klus voor het grootste gedeelte geklaard!  Geen wonder dat de krentenbollen er als zoete broodjes ingingen!
Dus toen was er ook nog tijd voor iets frivolere werkzaamheden zoals narcissen uit de boomspiegels halen, graskanten afsteken en het begieteren van het zaaigoed dat tijdens de workshop 'zaaien met Jaap'  aan de grond was toevertrouwd.
En ja, dat er tijdens het gieters eens een druppeltje op een van je klasgenoten belandt, daar is weinig aan toe doen..
Lieve klas 2b, hartelijk dank voor jullie hulp! Een ploeg die zo goed voorbereid voor de dag komt, zo toegewijd werkt, zo veel liefde heeft voor regenwormen, en alles voor vertrekt zo netjes opruimt: tien punten!  







Geen opmerkingen:

Een reactie posten