activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


maandag 10 augustus 2009

nieuwsbrief 10 augustus 2010

Beste belangstellende van het Landje van De Boer,
Eindelijk is het zover: we gaan aan de slag met wat er groeit op het Landje!
Op zaterdag 21 augustus houden we een workshop ‘duurzame BBQ’. Aantal voedselkilometers van deze maaltijd: enkele meters. Ook doen we niet aan lappen vlees, wat ook weer bijdraagt aan duurzame voedselproductie, CO2-reductie en wat al niet.
We beginnen om vier uur en bouwen dan om te beginnen de barbecue. Vervolgens graven we aardappeltjes op. Die gaan we poffen. In de kruidentuin plukken we kruiden voor de kruidenboter, voor de taziki en voor de marinades voor de groenten. In de moestuin oogsten we courgettes en die gaan we, evenals paprika’s, knoflook, aubergines, tomaten en champignons, bereiden op de BBQ. We roosteren broodjes tot crostini en gaan die feestelijk beleggen. Dit alles onder leiding van twee deskundige koks met een passie voor vers en improvisatie.
Tegen een uur of zes gaan we aan tafel in de boomgaard (bij slecht weer in de schuur of onder de veranda) en al dit lekkers opeten.
Deelname aan de workshop (inclusief maaltijd, uiteraard) kost 25 €. Aanschuiven kan ook en kost voor volwassenen 12 € en voor kinderen 8 €. Wie iets anders wil drinken dan thee van kruiden uit de tuin, kan zelf drank meenemen. Vrienden van het Landje van De Boer krijgen 25 % korting voor zichzelf en een introducé.
Aanmelden met vermelding van aantal personen voor workshop en/of aanschuiven en ja/nee Vriend van het Landje van De Boer via: bbq@landjevandeboer.nl.
Op zondag 22 augustus sluiten we de zomervakantie af met een zomers en kindvriendelijk buffet, inclusief zelf broodjes bakken boven een vuurtje en appeltjes poffen. Buffet geopend vanaf 17.00 uur. Kosten: 12 € voor volwassenen en 8 € voor kinderen. Vrienden van het Landje van De Boer krijgen 25 % korting voor zichzelf en een introducé. Aanmelden met aantal personen en kinderen via: zomersmaaltje@landjevandeboer.nl.
Vriend worden van het Landje voor de rest van 2010 kan ter plekke, of door overmaking van een donatie van 50 € (of meer) op rekening 1401 62 747 ten name van Stichting Landje van De Boer.
Wij verheugen ons op een smakelijke start van de culinaire festiviteiten op het Landje!



Anneke, Elbrich en Leontine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten